Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2009 23:17 - O, нееееее! :)
Автор: cindy Категория: Други   
Прочетен: 1143 Коментари: 4 Гласове:
1





Нищо не разбирам от политика, защото това не е нещо от което може да се разбира. Все едно както всички разбират от футбол. Но на футбола хич не му дреме за разбирачите. Във футбола било важно какви пари се наливат и в политиката било същото. Защо тогава експертите, които дават прогнозите за футболните резултати обикновено грешат? Това е реторичен въпрос.

Както и тези, които дават прогнози за политическите резултати. Май всички останаха изненадани от вчерашните резултати без изключение, дори и тези които взеха джак-пота. Дали е било джак-пот тепърва ще се разбере.

Давам следната прогноза, точно както футболните експерти:

Номер едно - ще се започнат обясненията оттам, какво тежко наследство им е било оставено ...

После - следващ аргумент - световната икономическа криза ....

Трето - Станишев е скапал имиджът ни пред ЕС и сега ни гледат с лошо око ...

Четвърто .......

Пето ..............

И така нататък......!

Хора, бъдете малко поне реалисти. По този път на голяма еуфория минаваме за n-ти път. Докога първо се почва с "Осанна" и мине, не мине време и хайде "Разпни го!" - точно отпреди 2009 години! Смяната на кабинета не означава автоматично "светло бъдеще", "прелом", "нов път" и прочее.

Дедо Цар също замая много хора. Защо първо не изчакате да видите какво и как ще се случва, а веднага сте приготвили голямата кошница?

Все пак това не Дядо Коледа с подаръците.
Малко търпение и здрав разум мисля, че няма да е излишен.

Викайте "Ура!" като се отрази на вашия стандарт на живот, а не само на тези, които сте избрали и сте им дали ножа и хляба в ръцете.

Хайде да видим пък те какво ще дадат! Плащам си данъците, значи им пълня бюджета, така че те трябва да отчитат какво правят с моите и вашите пари, а не да ги качваме на пиедестал. Защото на пиедестал стоят единствено статуите! :)





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. drislio - e първите 3 неща са си така, спор н...
07.07.2009 15:40
e първите 3 неща са си така, спор няма...

царя никой не го беше виждал ще върши ли работа няма ли...

за бат Бойко софиянците гласуваха, значи все пак доста народ вече е доволен от него, което мен ме обнадеждава...

дори и само защото ДПС няма да са в играта пак съм благодарен...

и изненада - не, не съм гласувал за герб, но ако видя наистина, че вършат работа ще гласувам за тях на другите избори...


цитирай
2. cindy - А, дано! :)
07.07.2009 16:40
Но си спомням такива приповдигнатати настроение при много избори, които се оказаха впоследствие неудачни.

Затова и казах, че от политика нищо не разбирам и ако имаше такива, които много разбират нямаше да се въртим 20 години в омагьосан кръг. Като и нямаше така да се издънят на тези избори уж опитните играчи.

Щом и Доган, който ври и кипи в политиката толкова години, успя да "дублира" ника ти, а и много му отива, за какви политици говорим изобщо? :)))))
цитирай
3. drislio - ммм Доган се представи повече от ...
07.07.2009 18:20
ммм Доган се представи повече от добре, даже по-добре от всякога сякаш и ако трябва да сме благодарни на нещо, то е на българите тук и по света, които гласуваха тоя път здраво...

иначе има нещо хубаво от цялото въртене, хората отдавна да разбили всички клишета, няма цветове, традиции (ест изкл. ДПС и БСП) , гласува се за това, което евентуално има смисъл според хората, никой не остана затворен в нечии рамки...

що се отнася до настроението - пак ще кажа, Бойко го избраха много хора, които са били вече под управлението му, което е добър знак... естествено, че той не е всемогъщия Бойко от вицовете за Чък Норис, но той е първия избран единодушно при положение, че вече е бил управляващ и е предвидим в някаква степен.
цитирай
4. cindy - Ще видим...
07.07.2009 21:28
:))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: cindy
Категория: Туризъм
Прочетен: 4127414
Постинги: 562
Коментари: 8978
Гласове: 20310
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930