Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2014 16:11 - Дръжте си „европейските ценности“ далеч от България
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 7978 Коментари: 14 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

„Европейските ценности“ – любимата красива фраза на европейските лидери, но тя по нищо не се различава от добре познатият ни репертоар от прекрасни фрази за „демокрация“ и „свобода“, с които САЩ оправдава агресивната си политика, отговорна за смъртта на милиони и разрушаването на десетки държави


image

„Налагането на европейските ценности“ не винаги е било толкова безопасно за набелязаните за обогатяване с неповторите, уникални и възвишени ценности, които са толкова изключителни, че са кръстени на техните притежателите – европейците. Но не на тези от Източна Европа, а само на западноевропейските нации. Тези от Изтока, както нас българите, не се гледат с много добро око – те не притежават тези уникални по рода си ценности и състояние на духът, за това трябва и те да се учат на тях.

 

Разбира се, не говорим за наследството на Моцарт, или пък за красивите картини на Леонардо. Говорим за наследството на хора като белгийския крал Леополд, Хитлер, Мусолини – все отявлени разпространители на „европейските ценности“. Съвременните лидери на ЕС все още живеят в епохата на колониализма. И думичките, които често изричат те трябва винаги да ни притесняват: „евроатлантическото бъдеще“ и изказването от типа „ЕС е загрижен за…“ 

Чуваме ги често и навсякъде – и от лидерите на ЕС и от техните „трабадури“ в България. Понякога и от някой чужд посланик. Така например действащият посланик на Германия и бившия американски – Джеймс Пардю след среща с „ранобудните студенти“ лично изказаха

image 

„притеснение за евроатлантическото бъдеще на България и възможността от нейното преориентиране към евразийското пространство“.

Не се изискват особено задълбочени размишления, за да се долови какво се крие зад тези кухи, но пък елегантни и красиви, фрази за „евроатлантическо бъдеще“ и „налагането на европейските ценности“ – геополитика. Или казано съвсем без недомлъвки: особен вид „нежно“ колонизиране и подчиненост.

Но, както уточних, не винаги колонизацията е била така „нежна“.

  Конго е пример за държава, където успешно са наложени тъй възвишените „европейски ценности“.

Всъщност, в историята няма такъв аналог. Но пък аналогиите с методиката на действие, за да бъде колонизирана държавата Конго са изключително много с инструментите, които се ползват и днес.

 

Всичко започва през 1876г., когато белгийския крал Леополд, чийто лик днес се усмихва от милиони европейски монети, създава правозащитна хуманитарна асоциация с идеална цел, или поне обявените дейност и цели са такива –  „Internationale Africaine“ 

Навярно можем да наречем белгийския крал „откривател“ на използването на подобни „правозащитни“ и „човеколюбиви“, само на хартия, за контролиране, вмешателство и заграбване на цели държави, на чиято територия те извършват дейността си. За това днес държави като Русия обявиха за незаконни и шпионски всички „неправителствени организации“, които биват финансирани и ръководени от чужди държави.

Конго се превръща в най-голямата държава, притежавана еднолично от някой човек. Леополд си вдигнал столица и я кръстил „Леополдвил“ и не окупирал или заробил Конго, а просто се обявил за „собственик“. А най-важната му собственост били хората на Конго и изключително важния ресурс, който страната има по много – каучукът.

За 15 години Леополд избил и осакатил над 10 млн. души. Всеки, който не набавил дневната миза каучук бива бит с камшици, а често и наказан с отсичане на ръцете и краката му.

Същото се случи с 5-годишната дъщеричка на този мъж.

image

Тя също се трудила принудително, но веднъж не успяла да покрие дневната доза, която трябва да набави. Ръцете и краката на това 5-годишно дете било отрязани за наказание. Нейния баща отишъл съсипан в дома на бяла заселничка, за да потърси помощ. Жената имала революционния, за времето си, апарат, тежащ близо 200 кг. И тази снимка става историческа – тя е първата снимка, която обикаля почти целия свят, първата известна фотография въобще и най-вече: причината зверствата на белгийския крал да стигнат до международната общност. Бащата на американската литература, известен с левите си убеждения, Марк Твен бил един от най-дейните срещу Леополд. Той запознал колкото се може повече влиятелни хора в Съединените щати и по света за случващото се, разпространявайки тъжната снимка и осмивайки и нападайки кралят на Белгия чрез своите памфлети.

Краля се махнал от Белгия. За съвсем кратко, Конго е свободна държава.

Днес отново в Конго има робство. И то е наложено не от един крал на Европа, а от стотици западни корпорации, които експлоатират хората, техния труд и ресурсите, които притежава тази страна.

Столетия след Леополд колониализма продължава, макар и под маската на „европейските ценности“. И въпреки, че Европа изгуби колониите си, съвсем неофициално тя и другите дейни борци за красиви ценности като демокрация, мир и свобода – САЩ спокойно си притежават и контролират цели държави и региони по света. И всичко, както в „доброто старо време“ се гарантира от могъщите армии, готови да смажат всеки, който не иска доброволно да прегърне възвишените ценности, които всъщност той никога няма да види, просто защото не това е целта на действията им.

image

Какво означава „евроатлантическо бъдеще“ за България? Звучи като България без нищо българско. Без обичаи, без нашите собствени си „ценности“, които не си спомням да са причинили зло или да сме рецитирали докато изтребваме цели народи и най-вече: бъдеще в съюз с наши исторически кръвни врагове. Врагове по времето на цар Калоян, по времето, в което подпомагаха османците, които ни бяха поробили, врагове по времето на Балканската война. През цялата ни история.

alterinformation.  Сподели



Гласувай:
10



1. minevv - da
22.04.2014 16:57
da
цитирай
2. germantiger - ...
22.04.2014 17:43
Вън източния боклук от Европа ;)

Вън бгмангалите от европа
вън бг комунистите от европа

всички източняци където им "аресва" - посока Балканите, в сибир (китайскодемографския), тайгата, тундрата, северна корея, китай вътрешен (кртайбрежния е отглас от брит и португалци), посока куфарите към Венецуела, емиграция в Иран и Сирия, в Россия не само севера с лишеите

Всички източняци да се лишат от гадните капиталЗАПАДНИ ТВОРЕНИЯ КАТО

гсм
автомобил
влак
самолет
компютър (справка кой му е създателя измежду всички):
http://germantiger.blog.bg/history/2014/01/11/konrad-cuze-pyrviia-kompiutyr.1227274

И разбира се, връщане на България там където й е мястото - като 16-та република на москалите!

...

Вие сериозно ли си въобразявате, че разумния българин и неговата младеж ще се отвърне от Европа ;) погледнете си БЪЛГАРСКИТЕ БОКЛУЦИ, А ИМЕННО:

Горд съм, че никога не съм избирал никой!

Анархо-комунистката Емма Голдман е заявила:

„Ако от изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят!”

А алкохолика Чърчхилл е казал/написал:

„Най-сериозния довод срещу демокрацията е 5-минутен разговор със средностатистическия избирател!”

БЪЛГАРИЯ НИКОГА (или поне в близките десетилетия) НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ, ЗАЩОТО:

1. След 1990г. никой червен не бе съден, червените пари не преминаха в държавата, а с тях бе създадена квазиикономика! Фалшивия фундамент, извратеното „стопанство и пазар”, мутренската среда са непреодолими и господстващи. Техните последствия дават и ще дават „плод” поколения подред!

2. Манталитета на бгработника (не всичкия – има чудесни млади и не само млади качествени професионалисти) да скатава, спи, краде и ПИЕ на работното място. Манталитета на бгработодателя (не всичкия – има съобразителни и коректни шефове) да плаща малко и със закъснение. Тези „две воли” са деструктивни, непродуктивни и традиционни!

3. Външните фактори – те са едва на трето или последно място за мен. Планове, общества, конспирации, велики сили и сие може да има и може би има, но те са след българина и неговите вини (не обикновения българин, който е ЖЕРТВА, а „необикновения” посткомунист - дивкапиталист или въобще изцеждащ своя народ. За проблемите на българина не е виновен баварския селянин, винаря в Бургундия и Шампан, лондонския финансист, австрийския коцертмайстер или друг нейде. До момента България получава повече пари, отколкото внася в ЕС (не съм му фен)! Сред външните ликвидатори на България пиша първо Россия и нейното лоби тук, след това турското, американското и европейското мисля въобще е последно – като влияние и вина!

Проблемите на България са на ПЪРВО МЯСТО тук – сред нейните предатели, печалбари, лъжетърговци или олигарси. За тези, които пишат срещу Европейския съюз и САЩ – защо децата ви бягат там, а не в Сибир, Куба и Корея?! Колко българи живеят в Щатите и кълнейки САЩ, заклевате ли българските си наследници?!

Когато пишете анти западна Европа и Америка, сещате ли се какво имате вие – там?!

Имате бгкръчми и ресторанти десетки (със сайтове) в „германия”, едно хубаво рекордно хоро си спретвате на стадион в Берлин, имате си бгучилища в Лондон, имате си ден на България в Чикаго и читалища също, в Испания и села с мнозинство в населението бгемигранти... Чужденците имат ли тук това и ако го имаха как вие бгнационалистите бихте писали против тях?!

ДЪРЖАВА В КОЯТО КОМУНИСТИТЕ НЕ БЯХА СМАЗАНИ, А БЕШЕ СЪЗДАДЕН ИКОНОМИЧЕСКИ МОДЕЛ ЗАМИСЛЕН ОТ ТЯХ, ДЪРЖАВА В КОЯТО МУТРИ И ДЕБЕЛИ ВРАТОВЕ БЯХА ГЕРОИ НА ПРЕХОДА (подобие само в Россия и никъде другаде), ДЪРЖАВА В КОЯТО МАНТАЛИТЕТА ДА МАЧКАШ РАБОТНИКА И ДА РАБОТИШ НЕУСТАВНО Е ПРАКТИКА...
ТАКАВА ДЪРЖАВА НЯМА ОПРАВЯНЕ!

ВСЯКАКВИ НАДЕЖДИ, МИСЛИ И ФАНТАЗИИ ЗА БЪДЕЩЕ, ПРОМЯНА КЪМ ДОБРО СА АБСУРДНИ, НАИВНИ И ИДИОТСКИ – БЕЗУМНИ! Цената ще бъде платена и тя се плаща не от днес, дай Бог да не е смъртта на цяла една нация (уж невъзможно, но дали?!).

Държава не се оправя и не се поправя с протести, палежи, дори с мечтите на някои да убива виновници. Бесилото, народния гняв, камъните в прозорците не създават утре работно място, не произвеждат хляб, нито печатат с вълшебна пръчка (разб. преса) пари...

Всеки, който си въобразява и се надява да има добро и по-добро е глупак!
цитирай
3. germantiger - "абе кофти" таз Европа, за това всичките кауни на там драпате ;0
22.04.2014 18:26
Понеже над 90% от всичко в клипа е западно (вкл. централно и южно) европейско - изтока да се откаже от тези ценности тоже, аух и то иммидиътли ;)

Магическата Европа - Timelapse

http://www.vbox7.com/play:58ba7242f6

КРАСОТА
цитирай
4. germantiger - За робството и още
22.04.2014 18:29
Като иде реч колко е избил без съмнение престъпника Леополд е хубаво да се припомни колко са изтрепали НЕЕВРОПЕЙЦИТЕ - примерно черрвените комунисти, най-вече руснаци и монголоиди - над 100 млн...

За титани като Дженгиз, Атила, бол султани от Мехмед и Константинопол до Иван Грозни
- избиването на десетки хиляди волжки българи от войските на Иван Грозни и направата на пирамиди от черепите им
- потапянето и убиването на български кърмачета в ледовете с главите надолу в направените за целта дупки в леда

а за робията е добре да се чете и да се знае - сведения от първа ръка:

Нетелбек от края на 18 и началото на 19 векове

За да се разберат по-добре следващите редове, ще бъде необходимо да добавя няколко слова за начина, по който се вършеше тогаз от холандците тази негърска търговия.

Понеже тук людете се смятат за стока, за да ги размениш срещу произведения на европейските изкусни занаяти, най-главното е да се изберат такива неща, които ще бъдат от най-незаменима нужда или ще представляват лукс за черните. Пушки от всякакъв вид и барут в малки буренца от осем до тридесет и два фунта заемат тук първото място. Почти също толкова желан беше тютюнът, нарязан или на листа, наедно с пръстени лули и коняк. Басми от всички сортове и бои на парчета по двадесет и един лакътя, както и басмени или ленени и копринени кърпи, свързани заедно от шест до дванадесет. Не биваше да липсва добър запас от ленени парчета три лакътя дълги и наполови-ната широки, които се носят тук като престилки. Остатъка от товара изпълваха дребни шевни артикули, малки огледалца, ножове от вся-какъ вид, пъстри корали, шевни игли и конци, фаянс, кремъци, рибарски въдици и тям подобни.

Веднъж свикнали да получават от европейците тия разнообразни неща, африканците от крайбрежието, пък и дълбоко от вътрешността на страната не могат и не искат да се лишават от тях и затова непрекъснато мислят как да се снабдят и какво могат да дадат в замяна. И цялата страна е всякога разделена на партии, които са постоянно на нож, и когото пленят, продават го тутакси или на черния роботърго-вец, или го карат направо на европейския кораб за роби. Често дори когато такава военна плячка им липсва, а те се нуждаят от нови запаси стока, главатарите им, които упражняват деспотическа власт над своите поданици, грабват онези, които не са им толкова нужни, а се случва и баща да мъкне за продан на пазара за роби детето си, мъжът жена си и брат брата си. Лесно може да се проумее, че при такива гра-бителски походи не липсва жестокост от всякакъв род и че всички тези страни се намират в най-окаяно състояние. Ала също тъй трудно може да се отрече, че причината за цялата тази окаяност произхожда от европейците, които чрез своето ревностно търчене подир човешката стока са я подклаждали и поддържали.

Техните кораби, екипирани специално за тая цел, обикновено кръстосват надлъж по целия бряг на Гвинея и се държат винаги на около половин миля или малко повече от сушата. Щом ги зърнат негри, които имат за продан роби или слонски бивни, запалват на брега огън, та с издигащия се дим да дадат на кораба знак да хвърли котва; по същото време те се хвърлят в своите канута и идват на борда да позяпат изложените за мостра стоки. Преди да се отдалечат, те обещават, че пак ще дойдат с богат запас от роби и слонски бивни, ала твърде често не могат или не искат да удържат на думата си. Но обикновено пак идат със стоката си на следното утро, то е най-удобното време на деня за такава търговия. Защото всяка нощ там духа вятър откъм сушата, а щом пукне зората, утихва и до обед морето е спокойно. Сетне пак се надига вятър откъм морето, прибоят се разбива вихрено и необуздано в пясъците на брега и малките канута на черните не могат да пробият към морето. Лодката с робите за продан обикновено се придружава още от половин дузина други, натъпкани с множество хора, и всичките имаха дял в нещастната стока. Само че на борда пущаха осмина или най-много десетина от цялата тая тълпа, докато останалите се тълпяха в своите канута около кораба и вдигаха врява до бога.

Сетне вдигаха на борда и пленниците, за да ги разгледаме по-отблизо. Лактите на мъжете бяха тъй здраво завързани на гърба, та често по ръцете и хълбоците им се стичаше кръв и гной. Развързваха ги чак горе на кораба, за да може корабният лекар да ги прегледа основно, дали не са осакатени и освен това имат ли здрави мускули и дали са напълно здрави. И едва сега се отваряха същинските преговори, но не преди да се раздадат обилно на всички — на продавачите на палубата и на другарите им в канутата — тютюн и лули, за да бъдат весели и в добро разположение, а и да бъдат по-лесно измамени.

Пресмятахме европейските разменни стоки по най-високата им покупна цена у нас и винаги с една прибавка от двадесет и пет процента и по тази тарифа един напълно здрав и свестен мъжки роб струваше около сто холандски гулдена, момче на дванадесет години и повече се плащаше с шестдесет до седемдесет гулдена, приблизително на същата цена се купуваше и жена-робиня. Но ако тя още не беше раждала и гърдите й бяха по младежки твърди и гъвкави (а природата не е пренебрегнала негърките в това отношение), то нейната цена се покачваше според обстоятелствата до сто и двадесет или сто и четиридесет гулдена. Продавачите показваха парче по парче вещите, които им допадаха измежду изложените стоки, а пък холандецът-купувач усърдно се справяше със своя ценоразпис, та да не прехвърли според приетата тарифа деветдесет гулдена, като пресмяташе и почерпката с ракия, тютюн и лули. И щом откажеше да донади нещо повече или подхвърляше още някой къс басма, то разликата до поисканата за роба цена се изравняваше с дреболии и на края с един подарък от ножове, малки огледалца и корали. Едва ли има нужда да се споменава колко спорове, проклятия и врява се вдигаха до желаното приключване на сделката, понеже този от негрите, който водеше пазарлъка — а понякога те биваха двама или трима, — непрестанно се съвещаваше със своите другари в канутата и им обясняваше, а всички те еднакво живо се интересуваха от хода и успеха на преговорите. И щом най-сетне получеха в замяна своите стоки, те пак се тъпчеха в лодките и весели, в добро разположение на духа и приятно замаяни, със силни викове бързаха към брега.

През време на цялата тази шумна сцена бедният роб, за когото тя се бе разразила, седеше на палубата и с нарастващ страх се оглеждаше в чии нови непознати ръце е попаднал, без да знае каква съдба го очаква. Можеше човек да види как бие сърцето в гърдите на нещастника. Навярно той, като повечето от своите съотечественици, никога преди не бе виждал океана, по който плаваше сега, нито белите и брадати люде, в чиято власт се намираше. Той само твърдо вярваше, че сме го купили, за да се заситим от неговата плът.

Продавачите още не бяха изчезнали от арената на шумната търговия, когато корабният лекар вече даваше на новозакупените роби лекарство за повръщане, та застиналият в очите им страх да не окаже вредно влияние на тяхното здраве. Ала от само себе си се разбира, че тази процедура можеше да отстрани обхваналия ги безумен ужас също тъй малко, както и поставянето на железни окови по ръцете и краката, които имаха за цел да осуетят още по-сигурно възможността им за бягство, особено на мъжете. И на всичко отгоре ги приковаваха обикновено по двама, като пъхаха и почти занитваха железен болт с дължина на човешко ходило в пръстена, който се намираше в средата на всяка верига.

Ако пощадяваха жените и децата от подобни украшения, запираха ги в здрава клетка отпред на бака, докато мъжете бяха наредени един до дръг нагъсто около фока и гротмачтата. Двете групи бяха отделени една от друга със стена от талпи, дебели два цола, за да не могат да се виждат. Ала в тази тясна дупка те прекарваха само нощите, през деня им разрешаваха да излизат на палубата на чист въздух. Как се отнасяхме с тях по време на плаването за Америка ще опиша по-нататък, когато му дойде редът.“
цитирай
5. germantiger - финално
22.04.2014 18:42
Като започвате с Щатите постинга си, явно Ви УБЯГВА ;)

Русия е империя векове преди щатите дори да са нечия "идея"

Русия тъпче 136 народности векове наред - нещо непостижимо за Щатите

Русия е избила пъти повече или иначе казано милиони хора в повече от САЩ (коетъо хич не ги оправдава днес впрочем)
цитирай
6. germantiger - ...
22.04.2014 20:04
Трябва да се откажете ОТ ИНТЕРНЕТ-а - той е западно на всичкото отгоре американско армейско творение ;)

Това германската философия и музика, италианската музика, холандската живопис, френската литература и шансони, английския валс - майната им.

От запада на Изток може да остане само Пушкин (1/4 германец и 1/4 негър), Лермонтов от шотландски род преди бележития творец и Александър втори освободителя на БЪлгария, руски цар, но по майка германец. Вече Петербург съграден от италиански и германски архитекти или Кремълските кули (Кремлин е татарска дума) след поредния палеж въздигнати от холандски и германски майстори иди-дойди ;)

Сега сериозно:

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ОТ ТЕЗИ "ЦЕННОСТИ" ПОКАЗАНИ В ПОСТИНГА НЯМА НУЖДА НИТО БЪЛГАРИЯ, НИТО ЕВРОПА В ТОЗИ ГАМЕНСКИ И ИМПЕРАТИВНО НАЛОЖЕН "ВАРИАНТ".
цитирай
7. kostas - germantigerq , Тъй както е абсурден никнейма ти (такова животно и в митологията няма),
22.04.2014 20:24
толкова и абсурдни и не заслужаващи внимание са и коментарити ти . По добре е да ги разгледам от психологическа им страна .Това е по-горно ниво на твоите асоациативни напрежения създадени от потенцията на изложените факти и те естествено са създали урагана в твоята неуравновесена кухина .Но това си е твой проблем! Както е казано "целта е постигната -врагът е сразен! "Нанесен му е удар където не предполага !!! Гърчът и пяната врявата която плюеш е показателна за нанесеният удар "по мутрата на нещастника " още един - voulgaros на нашият небосклон!!
цитирай
8. kostas - * анонимен - "баш финализирайки" *
22.04.2014 20:30
Просто застани от едната страна на линията ... да ти обяснявам ли съществителни и местоимения за среден род!!!
цитирай
9. anonimen65 - nima ne e istina tova. koeto germ...
23.04.2014 07:45
nima ne e istina tova.koeto germantigr napisa?
цитирай
10. kostas - * anonimen65 - nima ne e istina tova. koeto germ.. *
23.04.2014 09:59
За да работи един компютър , се инсталират различни софтуерни програми . В зависимост от СОФТУЕРА той изпълнява и различните функции . При човека става същото само че това инсталиране се нарича ЧЕТЕНЕ !!! Чрез четенето се получава разбиране ,какво да бъде отношението на всеки към нещата . Изместването на Центъра и манипулацията са неща които пречат за това ,да изяснят какво е предназначението на всеки Човек.
цитирай
11. kostas - germantiger , Понеже изместваш центъра на темата в посока да задоволиш собственото си его .
23.04.2014 10:17
опитай се да вникнеш в тази тема . http://bezpartien.com/%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD/
цитирай
12. freeoldmen - kostas, не му обръщай внимание на книжният тигър,
23.04.2014 16:27
просто със затоплянето на времето някои патологии се обострят...
Между другото, на мен също ми направи впечатление приликата на котенцето-тигър и voulgaros, същата ненавист към България...
цитирай
13. kostas - * freeoldmen - kostas, не му обръщай внимание на книжният тигър, а мен също ми направи впечатление приликата на котенцето-тигър и voulgaros, същата ненавист къ
23.04.2014 16:41
Тези наглеци нямат мярка особенно вулгарния , готов е да убива ,кълне, псува! Кой му позволява това държание ! Има късмет ,че не е на една ръка разтояние -ебата му е мамата от раз!!!Точно като циганите са -оставиш ли ги да си разиграват кончето и ти се качват на главата ,смажеш ли само един кротка е цялата махала !! Личен опит !!!
цитирай
14. germantiger - ...
26.04.2014 22:26
Костя - ника ми изразява предпочитания към най-силния танк на ВСВ - известен за всички с интерес към военната история.

НЕ КВАЛИФИЦИРАЙ ЛИЧНОСТТА МИ, А СПОРИ С АРГУМЕНТИТЕ МИ, Костя ;)

За сразения враг много си се объркал ;)

Русия е сритана в границите си отпреди Пьотр Великий и още конкретика от мен:

Преди месеци Украйна бе котенце на Русия, а векове преди това нейна губерния и праотец - днес по-голямата си част е срещу Русия - И ВИЕ НАРИЧАТЕ ТОВА РУСКА ПОБЕДА

Преди години Сирия бе само руска сфера с френско ограничено участие - днес Сирия е поне "поделена" - И ВИЕ НАРИЧАТЕ ТОВА РУСКА ПОБЕДА

Преди години християни-грузинци бяха почти братя с руснаци и техен съюзник в антируски Кавказ - днес Грузия и Русия имат омраза и разкол - И ВИЕ НАРИЧАТЕ ТОВА РУСКА ПОБЕДА

КАКВО СТЕ ПИЛИ ДНЕС - ВОДКА СТОЛИЧНАЯ ИЛИ... вие сериозно ли ??????

И още да ви питам - аз по майка съм германец, с роднини в Австрия, "германия" САЩ и ЮАР, с дядо съден от Народния съд, с друг убит от кому онанистите с незнаен нейде гроб, със сменена семейна германска фамилия от Gottlieb на Боголюбови, с променено име на майка ми тогава бебе - ТОВА Е ЧАСТ ОТ ФУНДАМЕНТА ЗА ДА СИМПАТИЗИРАМ НА ТОВА ЩО Е ЗАПАД
Вие бугари-леваци с лявата идеология - вие руснаци ли сте?
Вие от Крим ли сте? Вие от Украйна ли сте родом?
Ако сте само българи, не мелези, то тогава как 50 от "вас" са се клели в Народа на Крим (тези интернационалисти клели ли са се в БА - Българската армия, защото аз да)

В КРАЙНА СМЕТКА ЗАЩО СТЕ РУСНАЦИ (ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ РУСНАЦИ ПО ЛЮБОВ) КАКВО Е ДА СИ БЪЛГАРИН-РУСНАК - това питам тези у лево - капутините?

А не бихте ли могли да сте българи-националисти като този
http://www.vbox7.com/user:bolg#0
натиснете да прочетете цялото описание
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3284019
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930