Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2008 21:58 - Нумерология - 21
Автор: sunflower Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6391 Коментари: 13 Гласове:
0

Последна промяна: 12.05.2008 22:01


Оказа се, че освен мен самата, и някои други хора ги занимава въпросът коя съм, затова ще помогна на всички заинтересувани и склонни да вярват на бабини деветини.

Текста по-долу е извадка от книга, която се нарича „Числата предсказват. Виж бъдещето чрез рождената си дата.” Любопитното е, че книгата е преведена от английски от Румяна Делчева, но никъде не видях да се посочва автор.

Родените на двадесет и първо число

Съставящите това число са представители на планетите Луна и Слънце. Луната е жената, а Слънцето – мъжът. /Аааааа, ясно защо все се чувствам двуполова!/ Според числовия анализ и прогноза Луната е романтична, емоционална и чувствителна, докато Слънцето представя амбиция и успех. Сборът от двете числа е три, което е преувеличено число едно – диктатор. /Олелеле, Боже! Това не го знаех, но напоследък започнах да се досещам .../

Виждаме, от една страна, мечтателя с богато въображение, чувствителен и артистичен, а от друга – водача – амбициозен, положителен и силен. Това е едно добро съчетание. Положителните качества на числото Едно противодействат на слабите качества на числото Две, а качествата на числото Две смекчават диктаторските качества на числото Три /Оф, Слава Богу!/ Обикновено такива хора имат успех в живота, защото притежават мисъл, въображение и план и за разлика от числото Две или Двадесет осъществяват идеите си. /Аха, не ми трябва циганка ... докато има нумерология. :)))/

По-нататък в резюме:

-         задоволителни любовници;

-         внимателни и гледат да не нараняват чувствата на другите /което не значи, че успяват/;

-         жилка песимизъм;

-         техните партньори трябва да бъдат опорни стълбове, на които да се облегнат;

-         избухливи;

-         отхвърлят съветите и налагат волята си на околните;

Съвети:

-         да се пазим от отрицателно мислене и налагане на мнението си върху другите;

-         да развиваме воля и увереност и да се стремим да обуздаваме склонността си към арогантност /Въх!/

 

Ами, това е!

Някой, който ме познава, ме е познал и тук, да се обади! :)

 

Я, намерих си песен в тюбето, която се казва 21:


 



Тагове:   нумерология,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. soho - А за 29 какво пише?
13.05.2008 11:27
А за 29 какво пише?
цитирай
2. sunflower - ще ти кажа довечера ...
13.05.2008 14:15
ако не съм прекалила с джиновете :)
цитирай
3. анонимен - ...
13.05.2008 18:42
a 24...?
цитирай
4. sunflower - @soho
14.05.2008 06:36
Числото 29 е труден характер. От една страна, числото 2, а от друга – 9. Те са две противоположни числа, а сумата е отново 2 (2+9=11=2). Това дава нежната и песимистична природа на числото 2, от двете страни на числото 9, което е властен и бунтовен характер.Два пълни контраста. Тук не трябва да забравяме факта, че сумата на двете числа е 11. Простото число произтичащо от числото 11, е несъмнено 2, но самото число 11 влияе доста върху характера на родените на 29. Съчетанието на двете ги прави деспотични и амбициозни. Тези черти изпъкват на преден план в живота на хора с това число.
Числото 2 има въображение и творческа природа и е изпълнено с чувствителност и романтизъм. Числото 9 е властно и борец докрай. То е числото на планетата Марс, бога на войната. Можем лесно да си представим конфликта в душата на числото 29. Този конфликт ги прави трудни хора, защото те редуват деспотичност с покорност.
Те са силно амбициозни и довеждат плановете си докрай. Но ако в някакъв етап бъдат победени, рухват като картонени кули.
Те са изключително интелигентни и правят блестяща академична кариера. Способността им да организират и администрират е почти феноменална и ефикасността им е от най-висш порядък. Всички тези фактори се съчетават и ги водят до успех в живота. Те стигат до крайност, за да постигнат целта си, която е много висока, и не се задоволяват с 2-ро място.

Числата 29 имат дълбоки и трайни чувства. Те се влюбват лесно, но когато се влюбят е до живот. .... Мечтателят у тях прави емоционалният им живот поръсен със звезден прах и облян в лунна светлина, която ги прави още по-дълбоко привързани.
.. романтична жилка ...
Силно сексуални, но страдат от комплекса на 9 в това, че не могат да изразят сексуалното си желание ...
Те имат погрешното понятие, че желанието за секс уронва достойнството им и че да се показва нуждата от секс е проява на слабост. Те не искат агресивен партньор, а само такъв, който пръв изразява желание за секс.

Не са лесни за връзка ...

цитирай
5. sunflower - ...
14.05.2008 06:36
Числото 24 е е силно песимистично и чувствително число. Той е романтик по природа и няма беелегът на водач. Той е последовател и винаги се обляга на някого или нещо. Родените под това число са добродушни и не са в състояние да кажат или направят нещо, което може да нарани чувствата на човека, дори ако самите те страдат от мълчанието си. Те са интелигентни и обикновено имат академично име, но рядко постигат нещо особено в живота си. Те са неуверени и осатвят много добри възможности да им се изплъзнат, защото им липсва смелост и дързост. ПОемането дори на млък риск е напълно чуждо на природата им. Така те обикновено тъпчат на едно място, докато връстниците им вървят напред. Това задълбочава безполезното им чувство за несигурност.
Сборът на цифрите, съставящи това число е 6. Това число е със силно романтична природа и със склонност да придава на всичко ефирни форми, каквито в действителност не съществуват. Притежаващите го имат богато въображение и ако имат наклонност, каквато обикновено не им липсва, към искуставата стават добри художници, писатели и поети. Те са нежни и добродушни, но за съжаление склонни да гледат мрачно на живота. Те оставят възможностите да им се изплъзнат и след това винят съдбата, вместо да разберат, че ско не са успели, то е единствено поради липса на инициатива.

Искрени иверни приятели, но не се сприятеляват лесно, емоционално са напълно зависими, защото не само са устойчиви в чувствата си, но и добродушието не им позволява да наранят другия чрез скъсване на връзката. Това число ги прави горчиво нещастни. Сексуално не са много силни, защото физически не са здраво сложени и нямат голяма издръжливост. При тях сексът е повече в душата и тяхната плахост може лесно да ги лиши от шанса им сдругия пол. Те мечтаят и мечтаят, но се колебаят да превърнат мечтите си в действителност.
Силно емоционални са и бичат страстно и дълбоко, когато се влюбят. Дори физическият любовен акт е на душевна плоскост, а сексуалното желание се поражда по-скоро от душевно стимулиране, отколкото от физическа нужда.
Нуждаят се от човек, на който непрекъснато да се облягат. Не могат да са сами и се чувстват загубени, ако обстоятелстата ги принуждават на това. Те се нуждаят от човек, който да поеме отговорност вместо тях, за да са свободни да мечтаят и създават.Цялата мръсна работа по задоволяване на всекидневните жизнени нужди е най-добре да не им се оставя, защото е непосилна за тях. Ето защо, околните трябва д аса въоръжени със сила и търпение над средното. :)

цитирай
6. анонимен - Попаднах случайно тук, обаче пе...
14.05.2008 09:28
Попаднах случайно тук, обаче песента 21 ми е една от любимите :)
цитирай
7. soho - Супер,
14.05.2008 09:29
Някои неща доста съвпадат с истината :)

Мерси много:)
цитирай
8. sunflower - и аз така мисля, Сохо
14.05.2008 09:42
колкото и малко да те познавам, образа, който съм си изградила за теб съвпада доста :)))))
цитирай
9. roksolana - Слънце,
14.05.2008 13:27
Да имаш някой и друг опорен стълб в повече - да дадеш на заем?
цитирай
10. sunflower - Ех ...
14.05.2008 17:15
те пък тези работи, ако ставаха така :)

опорните стълбове всъщност много трудно се намират :)
цитирай
11. анонимен - ...
14.05.2008 17:28
dobar opit...makar che shte mi e trudno da obleka
takava dreha...mai chislata triabva da sa poveche ot dve...
цитирай
12. sunflower - ...
14.05.2008 17:42
значи не си съгласен. е, всичко това е съвсем схематично. ама нали има поне нещо вярно? :)
цитирай
13. anothercat - чак сега попадам тук...
21.12.2008 10:53
а моето число като е 12, да смятам ли, че смисълът му е горе-долу като на 21? :-) пак комбинация от 1 и 2, пак сборът му е 3... :-)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sunflower
Категория: Лични дневници
Прочетен: 5614618
Постинги: 1761
Коментари: 12611
Гласове: 39186
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930