Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2010 14:27 - Станция Нова - еманация на тъпотия
Автор: cindy Категория: Забавление   
Прочетен: 3230 Коментари: 9 Гласове:
5

Последна промяна: 30.01.2010 14:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg




Ми съботно, мързеливо, отмарящо - пускам тивито и се нацелвам на Нова. Попадам на Сблъсък с водещ българския Фродо. Гледм и не вярвам ни на очите, ни на ушите - нищи се дискусия дали турските сериали промивали българския мозък?!?  Немам мнение, щото нито един турски сериал не съм гледала. Само съм чувала за разни перли и прочее, но определено интересът ми не е бил провокиран. И като кажа, че идея си немам от турски сапунки, хората ми се дивят - Ама как може? Нищо ли не си гледала? - Ми, не съм!

И за тази жизнено важна дискусия се прахосва скъпо ефирно време. Да се чудиш и маеш?!? Фродо като водещ обаче заема страна, абе оланколуу, ти си водещ - занаята ти е да водиш тъпата дискусия, а не да се мешаш с мнение. Явно си си сбъркал занаята, хич не те бива, трябва и оттам да те разкарат.

Ама то не било само това - после някакви изсмукани от пръстите интервюта с тоя, оня. Христо Бисеров не бил се появявал 8 години в ефир и чЕкам да блесне с всичко, дето го е затраял и кътал за тези 8 години. Челюстинката Диана обаче не го захапа яко, какъвто си й е навикът. Ами много меко някак си се отнесе - с перце го милваше и даже му вика - "А като не искате за това да говорим (защо Доган не ходел на работа беше питането - ами защо да ходи, той неговото си го е изработил и отгоре, бих казала, толко се е напапал, че за още неколко живота ще му стигне) - та дайте за нещо по-лесно. Да оплюем бат Бойко или Станишчо. И така едва-едва се тегави интервюто. Позагледах се - откъде толкова благина у Диана се е насъбрала и забелязвам, че е нагримирана и то с опушени сенки - все едно на бар ще върви, а то си беше преди обед. Явно това е пробудило дълбоко скритата й женственост и затова флиртуваше с Бисерния, вместо да отвори паст, да го захапе и изхраносмила.

После Люба Кулезич на сгледа с генерел Бриго. Слушам и установявам, че са най-умни политиците в опозиция, както и прежде говорившия. Те знаят какво и как требе да се направи. Интересното е, че когато са на власт този аспект им се губи - заформят тълни тъпотии и са като патици в кълчища. Като паднат от власт - моменталически поумняват.

Да не мислите, че нон стоп следя Станцията? Мнееее.. ТелевиЗоро си бачка и като мина покрай него следя развоя на събитията. Еле преди малко се нацелих на двете отчаяни или окаяни, де да ги знам какви точно съпруги на водещите. Зъбатата Даниелка още има проблеми с българския и си пердаши на сръПски, Вихрето пък даже и пред камерите минава, толкоз и е акълът. Голем хилеж, големо нещо. Уауууу, колко ни беше приятно във ваш"та компания! - дивят се гостите.

Баси, тези чудесии я заливат тази телевизия като цунами. Едва ли пак ще се натреса точно там, но наистина ми е чудно как толкова слаб "продукт" - явно на нечия отделителна система продължава да шества и то в национален ефир. Тивичалгария, могат и Румето Желева за рекламно лице да поканят, ама даже и тя май не би им се навила.

Мисля си едно мейлче да им проводя да спрат тази излагаща ги простотия. Ама едно мейлче нищо не прави. Те сигурно все пак си следят рейтингите и като ударят дъното сами ще се усетят да я разкарат тази Станция. Но пък защо да не им помогна все пак? :))))))))






Тагове:   станция,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gothic - Не знам комши, нова я гледам от дъжд ...
30.01.2010 15:50
Не знам комши, нова я гледам от дъжд на ветър, некое филме, дето ми грабне вниманието. Та не съм компетентен де, ама ми разправят че там са сбрали по-големи отрепки и от битивито. Обаче клипчето кърти миФки. Особено финала :))))
цитирай
2. zaw12929 - Друг път разкажете какво Ви харесва за Ваша радост
30.01.2010 16:24
Не знам защо все хора, негледали турски сериали ги коментират. Само Вие признавате, че не ги знаете, поради Ваши си причини. Също не ги гледах, но наскоро ми се наложи и ту се смях от сърце, ту се забавлявах и видях, че те са много напред от българската филмова индустрия, като игра, като теми, каквито само те засягат и са близки но нашите ежедневни проблеми и душевност. Например вечер от 17 часа по Бтв дават "Дъждовно време" с участието на актрисата
Манекенка Азра Акън , която 2002 г последователно спечели Мис Турция и Мис свят може да се гледа Да се насладим на красота,маниер на добра игра и полезна идея на създателите на сериала.
Има от какво да научат нашите филмотворци от турските създатели на сериали. Освен, че не пропускат, да вплетат в сюжети красотата на мегаполиса Истамбул, засягат актуални проблеми,липсващи на нашите и на изобилстващите ленти от Америка. Защото нашата земя крие много райски кътчета, селищата ни имат уникална архитектура, балканската душевност крие резерви, където намират решения на кризисни състояния в каквито сме попаднали и тъпчем на място, прилагайки „вносни” програми. Финансова система, генерираща стабилност се оказа нашата, балканската, а не американската. Нека и медиите реконструират начина по който показват държавата ни пред света, за да заеме мястото , което заслужава, като демокрация, пазарна икономика и култура. Наши представители заемат престижни места в състезания на учащи, на деца, по красота и всичко потъва в забрава. Турция превръща местата, където снима филмите в туристическа атракция.
Затова не жиевя с прдубеждения и нагласи. Като не ми харесва нещо има още 109 канала. Затова, да не ви пука. Настройвайте се, където е най хубавото за Вас и нека "Нова" се гледа от тези, на които харесва, но не е демократично, да ги оплюваме.
цитирай
3. cindy - комши,
30.01.2010 16:50
сложих клипчето, за да има свеж полъх в постинга ... :)))
цитирай
4. cindy - zaw,
30.01.2010 16:53
нищо не им коментирам на сериалите, казах че не ги гледам и толкоз. Коментирам тъпата тема за дискусия в Сблъсък, ако не е станало ясно.
По тази логика за демокрация нищо не би следвало да се критикува, така ли?
Смятам, че тази Станция е абсолютно недомислие и това си е мое мнение.
цитирай
5. cindy - viblo,
30.01.2010 16:55
"Глистопада" го обсъди със zaw :)
цитирай
6. cindy - Zaw,
30.01.2010 23:15
мога да ти разкажа какво ми харесва - гледах един филм "8 герои" и наистина ми хареса :)
цитирай
7. bovari - и аз бях и аз видях малко от тази Станция
30.01.2010 23:39
но явно в последващ момент, но, уви, не беше по-добро, което видях-първо се учудих "колко скъпо време прахосват" за да показват бившия приятел на Азис и неговата съпруга, но рубриката на Нана ми хареса/изключая наистина тегавия и нищо не казващ разговор с Диана Л/, повече не издържах да гледам:)))
поздрави,cindy.
цитирай
8. cindy - bovari,
30.01.2010 23:48
Нана май се опитва да внася свежа нотка, но оклюмалата Диана хич не й помогна. Въпреки че не съм много фенка на хлапашкия й нахакан ентусиазъм, който сега вече не й се връзва и с визията на улегнала жена.
Абе, чини ми се че тази станция ще се самоприключи в някой момент, въпрос на недалечно бъдеще.
цитирай
9. zaw12929 - Добре поставяте темата, че не приемате...
01.02.2010 08:27
Сигурно е така, но има други, на които харесва, а не казват какво, за да стане диалог.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: cindy
Категория: Туризъм
Прочетен: 4125668
Постинги: 562
Коментари: 8978
Гласове: 20310
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930